Tandartsenpraktijk de Wolvenstraat

020 - 6279229

Klik hier om de ondertitel te bewerken

 

Wilt u zich inschrijven bij ons in de praktijk?

Dat kan! Neemt u dan telefonisch contact met ons op (020-6279229). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.30 en tussen 13.30 en 16.00 en op vrijdag tussen 09.00-12.00.

Het aanmelden kan ook via de email. Stuur uw verzoek naar [email protected] en wij sturen u verdere instructies! 

*Wegens de nieuwe privacywetgeving is het momenteel even niet mogelijk om u in te schrijven via de website. Hier wordt aan gewerkt!! Onze excuses 

 
 
 

Wat neemt u mee naar uw eerste afspraak?

- Legitimatiebewijs

- Verzekeringsgegevens

Tevens vragen wij u om het dossier van uw vorige tandarts naar ons toe te sturen (het liefst vóór uw eerste afspraak bij ons). Dit kan per post of per email.

Per post stuurt u het dossier naar:

Wolvenstraat 18-1

1016 EP Amsterdam

Per email stuurt u het dossier naar:

[email protected]


Medische Anamneselijst

Bij uw eerste afspraak wordt gevraagd of u de medische anamneselijst wil invullen. Dit is een lijst met vragen over uw gezondheid. Uw tandarts kan niet altijd de juiste voorzorgsmaatregelen nemen als hij onvoldoende op de hoogte is van uw antwoorden op de vragen op deze lijst. Wij willen daarom benadrukken dat het noodzakelijk is deze vragenlijst naar waarheid te beantwoorden.


Belangrijk

Tot slot is het belangrijk te melden dat de praktijk zich op de eerste verdieping bevindt en alleen bereikbaar is middels een trap. Er is geen lift aanwezig. De praktijk is daarom slecht toegankelijk voor minder valide personen.